Roxana(non-registered)
Foarte mult profesionalism și pasiune pentru fotografie.fotografiile sunt superbe si reușite.
Recomand cu drag!
Vă mulțumesc mult!
Attila & Ildiko(non-registered)
Koszonyuk a gyonyoru csodalatos kepeket nagyon szepen meg vanak csinalva . Profi csapat baratsagos minket nagyon sokat segitetek az eskuvon jo ajanlatokal tiszta szivbol ajanlom mindekinek akik esemenyes kepeket es videot akarnak csinalni koszonyuk szepen a kepeket es videot
marcel & izabella(non-registered)
nagyon szepen koszonjuk a kepeket, az igenyes munkat es a profi hozzaertest!, , mindegyik kep csodalatos lett! a video kituno lett., tokeletesen tukrozi az eletunk legszebb napjanak fantasztikus hangulatat., .
koszonjuk hogy olyan kepeket keszitettetek rolunk, amik visszaadjak azt a boldogsagot, amit az eskuvo napjan ereztunk..
csak ajanlani tudom a csapatotokat, midenki aranyos volt es profi.
Bocoș Camelia(non-registered)
Un adevărat profesionist, un om de milioane. Îți mulțumim că exiști! Deși amintirile cele mai frumoase le avem în suflet, datorită ție fiecare eveniment/aniversare din viața noastră este mai frumos/frumoasa. Iti mulțumim că ești alături de noi în momentele cele mai frumoase din viața noastră!
Recomandăm cu încredere!
Carmen Nandra(non-registered)
Prima colaborare cu Alin și echipa lui, a fost in anul 2012 la nunta noastră. Am fost foarte mulțumiți de calitatea pozelor și a filmării. Datorita profesionalismului și seriozității de care am avut parte la nunta noastră, anul acesta am apelat din nou la Alin pentru o ședință foto de maternitate și pentru botez. Am avut din nou parte de amintiri frumoase realizate la o calitate superioară. Recomand cu incredere !!!
Mihai și Irina(non-registered)
Mulțumim, Alin Pop, pentru dăruire, implicare, suport și profesionalism! Atenția la detaliu, inspirația și creativitatea în realizarea cadrelor și fotografiilor ne trezește dorința unei colaborări viitoare! Toate cele bune și, încă o data, mulțumiri!
Andrei si melinda(non-registered)
Cand am ales ca alin sa ne fie fotograf la nunta, am stiut ca vom avea cele mai frumoase amintiri, nu doar pentru experienta pe care o are ci si pentru ca este un om plin de rabdare, caldura, profesionalism dar mai ales pentru ca se daruieste si se implica total in ceea ce face.
sunt amintirile care nu se vor sterge niciodata, iar rezultatele sunt cel putin exceptionale, am ramas impresionati de ce a iesit si daca am mai alege inca o data echipa foto video, am alege la fel.
Lehel es Tunde(non-registered)
Nagyon megvagyunk elegedve!
A kepek a film az albumok egyszeruen lenyugozoek!
Es az odaadas amivel a munkatokat vegzitek egyszeruen nagyszeru !
Batran mondom mikor valaki kerdez a kepekrol hogy egy profi csapattal dolgoZhattunk egyutt akik elso perctol megertettek hogy mit is szeretnenk ! Akik Olyan tanacsokkal lattak el benunkek aminek "hasznat" vettuk es szeretettel es Orommel nezzuk vissza eskuvonk minden pillanatat!

Koszonjük Alin Pop es csapata nagyszeruek vagytok !
☺☺
Stefan si Diana 14 Julie 2018(non-registered)
Multumim pentru proforesionalizmul de care ati dat dovada.A fost cea mai buna alegere sa colaboram cu voi,oameni minunati si seriosi.Recomand cu incredere!Mult sucees!
RARES SI FLORINA(non-registered)
Profesionalim, promtitudine, seriozitate-sunt caracteristicile esentiale care evidentiaza relatia de colaborare cu Alin Pop, o colaborare fara sincope si conform calendarului stabilit.Multumim foarte mult pentru serviciile de cea mai buna calitate pe care ni le-ati prestat, pentru faptul ca v-am simtit ca ati fost alaturi de noi, dar mai ales multumim pentru emotiile prinse in fotografiile superbe si materialele video pe care le vom avea avea toata viata. Sunteti o echipa faina, profesionista si dedicata!! Atat noi, cat si profesionalismul lor ii recomanda cu mare caldura si incredere!!!
The guestbook is empty.
Loading...