La prima dintre aniversãrile tale, când cuvintele incepeau sã prindã un rost, la serbarea de la grãdiniţã atunci cand pozai cuprins de emoţie pentru felicitarea dedicatã mamei de 8 martie, primul strãin care te-a îndemnat sã zâmbeşti a fost fotograful.

Dintre cele 18 moduri în care afişãm zâmbetul pe faţã, 17 sunt zâmbete false şi doar unul este cel natural care apare inconştient, având la bazã doar sentimente pure. La evenimentele importante din viaţa ta eşti cu zâmbetul natural pe buze, dar atunci cand îl conştientizezi ţi-a şi dispãrut de pe faţã. Acest surâs eu îl voi surprinde mereu, pentru posteritate, în memoria aparatului foto.

Pasiunea mea este de a colecta zâmbetele şi lacrimile de fericire din cele mai frumoase momente ale vieţii tale, pentru a le împacheta apoi in albumul pe care-l vei rãsfoi cu drag, ori de cate ori vei dori sã-ţi aduci aminte de acele clipe unice în care ai zâmbit cu adevarãt.

Te invit sã arunci o privire asupra galeriilor de fotografii postate pe acest site, ce conţin instantanee de la diversele evenimente la care am fost invitat. Şi nu uita sã zâmbeşti !...